HÁZIREND

Házirend

 

Kedves Szülők!

 

Elsődleges számunkra a szakértelem és a családias hangulat ötvözése, a személyes kapcsolat kiépítése a terapeuta és páciens között. Fontos, hogy a gyermekek fejlődjenek, melyhez mi igyekszünk a lehető legjobb körülményeket biztosítani. Ahhoz, hogy ez hosszú távon lehetséges legyen, kérjük a házirend betartását. A Központba való belépéssel és a fejlesztéseken való részvétellel mindenki elfogadja a házirendben foglaltakat!

 

Időben érkezni

Ez nagyon fontos, hiszen szeretnénk az időt a lehető legjobban kihasználni, ugyanis ez szolgálja megfelelően a kicsik fejlődését. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, fontos, hogy időben tudjuk kezdeni a kezeléseket. A terapeutáknak sokszor következő időpontja is van és nem várható el senkitől, hogy más gyermekétől vegye el a kezelésre fordított időt.

 

Fő az egészség

Kérjük, hogy egészséges állapotban érkezzenek a kezelésekre. Lázas (37 fok feletti testhőmérséklet), antibiotikumot szedő, fertőzésre gyanús gyerekek az órákon nem vehetnek részt.

 

Időben szólni

Egy-egy kezelés, egy időpont sok ember életére van hatással, melynek szervezése nem kis feladat. Ha bármilyen okból kifolyólag nem tudnak eljönni a lefoglalt időpontra, akkor azt minél előbb jelezzék felénk, de minimum 24 órával előtte. Ellenkező esetben a lemondott időpont díjának 50%-át kénytelenek vagyunk felszámolni.

 

Tisztaság fontossága

Kiemelten figyelünk a tisztaságra és igyekszünk a legszigorúbb előírásoknak is megfelelni. Minden nap takarítunk és a fejlesztő játékok is fertőtlenítésre kerülnek. Fontosnak tartjuk, hogy mindenki higiénikus körülmények között érezhesse magát. Ez nem egyszerű feladat és egyedül nem is megy. Ezért kérünk mindenkit, hogy ügyeljen a tisztaságra. Megérkezéskor kézmosás és cipő levétele a váróban elvárt, továbbá nyáron egészségügyi okok miatt mezítláb sem lehet a központban tartózkodni (kérjük ilyenkor hozzanak maguknak és gyermekeiknek zoknit). A termekben étel, ital fogyasztását nem engedhetjük meg.

 

Játszva fejlődni

Igyekszünk minél szebb, érdekesebb és a kicsiket minél jobban fejlesztő eszközöket/játékokat biztosítani. Ahhoz, hogy ezek az eszközök minél tovább és minél több gyermek számára használhatók legyenek fontos vigyázni rájuk. Ezért kérjük, hogy mindenki vigyázzon rájuk és azokat mindig a helyükre tegye vissza. Kérjük a várakozás alatt csendesen játsszanak gyermekeikkel, hogy az éppen zajló foglakozásokat ne zavarják.

 

A bizalom

Minden Önökhöz tartozó információt, szakvéleményt, családi titkot bizalmasan kezelünk. Nyugodtan megoszthatják velünk kérdéseiket, kételyeiket, hiszen lehet, hogy az információ a fejlesztést szolgálja.

 

A biztonság

A Trappsiban igyekeztünk mindent a lehető legbiztonságosabb módon kialakítani. Ahhoz, hogy ne történjen baj az eszközöket, mászókákat terapeutával együtt használják. A foglalkozásra érkező gyerekek a termeket csak az foglakozásvezető megérkezése után foglalhatják el.  A kerti eszközöket mindenki csakis saját felelősségre használhatja. Eltűnt tárgyakért felelősséget nem tudunk vállalni, kérjük vigyázzanak értékeikre.

 

Bérletek érvényessége

Egyéni foglalkozásokra megváltott bérletek a kiállítás időpontjától számított 8 hétig, míg a csoportos foglalkozások bérletei 6 hétig érvényesek.

 

Mindenki együttműködését köszönjük.

Üdvözlettel a Trappsifüles csapata