+36302212210 [email protected]

Házirend

Kedves Szülők!

 

Elsődleges számunkra a szakértelem és a családias hangulat ötvözése, a személyes kapcsolat kiépítése a terapeuta és páciens között. Fontos, hogy a gyermekek fejlődjenek, melyhez mi igyekszünk a lehető legjobb körülményeket biztosítani. Ahhoz, hogy ez hosszú távon lehetséges legyen, kérjük a házirend betartását. A Központba való belépéssel és a fejlesztéseken való részvétellel mindenki elfogadja a házirendben foglaltakat!

9 1024x716 1
image3 1024x443 1

Időben érkezni

Ez nagyon fontos, hiszen szeretnénk az időt a lehető legjobban kihasználni, ugyanis ez szolgálja megfelelően a kicsik fejlődését. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, fontos, hogy időben tudjuk kezdeni a kezeléseket. A terapeutáknak sokszor következő időpontja is van és nem várható el senkitől, hogy más gyermekétől vegye el a kezelésre fordított időt.

 

Fő az egészség

Kérjük, hogy egészséges állapotban érkezzenek a kezelésekre. Lázas (37 fok feletti testhőmérséklet), antibiotikumot szedő, fertőzésre gyanús gyerekek az órákon nem vehetnek részt.

 

Játszva fejlődni

Igyekszünk minél szebb, érdekesebb és a kicsiket minél jobban fejlesztő eszközöket/játékokat biztosítani. Ahhoz, hogy ezek az eszközök minél tovább és minél több gyermek számára használhatók legyenek fontos vigyázni rájuk. Ezért kérjük, hogy mindenki vigyázzon rájuk és azokat mindig a helyükre tegye vissza. Kérjük a várakozás alatt csendesen játsszanak gyermekeikkel, hogy az éppen zajló foglakozásokat ne zavarják.

 

A biztonság

A Trappsiban igyekeztünk mindent a lehető legbiztonságosabb módon kialakítani. Ahhoz, hogy ne történjen baj az eszközöket, mászókákat terapeutával együtt használják. A foglalkozásra érkező gyerekek a termeket csak az foglakozásvezető megérkezése után foglalhatják el.  A kerti eszközöket mindenki csakis saját felelősségre használhatja. Eltűnt tárgyakért felelősséget nem tudunk vállalni, kérjük vigyázzanak értékeikre.

 

Időben szólni

Egy-egy kezelés, egy időpont sok ember életére van hatással, melynek szervezése nem kis feladat. Ha bármilyen okból kifolyólag nem tudnak eljönni a lefoglalt időpontra, akkor azt minél előbb jelezzék felénk, de minimum 24 órával előtte. Ellenkező esetben a lemondott időpont díját kénytelenek vagyunk felszámolni.

 

Tisztaság fontossága

Kiemelten figyelünk a tisztaságra és igyekszünk a legszigorúbb előírásoknak is megfelelni. Minden nap takarítunk és a fejlesztő játékok is fertőtlenítésre kerülnek. Fontosnak tartjuk, hogy mindenki higiénikus körülmények között érezhesse magát. Ez nem egyszerű feladat és egyedül nem is megy. Ezért kérünk mindenkit, hogy ügyeljen a tisztaságra. Megérkezéskor kézmosás és cipő levétele a váróban elvárt, továbbá nyáron egészségügyi okok miatt mezítláb sem lehet a központban tartózkodni (kérjük ilyenkor hozzanak maguknak és gyermekeiknek zoknit). A termekben étel, ital fogyasztását nem engedhetjük meg.

  

 A bizalom

Minden Önökhöz tartozó információt, szakvéleményt, családi titkot bizalmasan kezelünk. Nyugodtan megoszthatják velünk kérdéseiket, kételyeiket, hiszen lehet, hogy az információ a fejlesztést szolgálja.

  

Bérletek érvényessége

Egyéni foglalkozásokra megváltott bérletek a kiállítás időpontjától számított 8 hétig, míg a csoportos foglalkozások bérletei 6 hétig érvényesek.

 

Mindenki együttműködését köszönjük!

 

Üdvözlettel:

A Trappsifüles csapata

 

Trappsi fooldal 3 1
logo1

Gyermekem minőségi fejlesztése az én kezemben van.

Keressen bennünket elérhetőségeink bármelyikén!

 

+36 30 221 221 0

1193 Budapest, Táncsics Mihály utca 72.